Earth Hour är en klimatmanifestation, under en timma släcker folk världen över ner allt (inom rimlighetens gränser) ljus. I år äger Earth Hour rum Lördagen den 31 mars kl 20:30. Förra året deltog miljontals människor i 135 olika länder.

Företag som hjälper till att uppmärksamma Earth Hour….

Clarion Hotel Stockholm

Inför Earth Hour 31 mars 2012 kommer clarion Hotel Stockholm – föutom att släcka ner 20.30-21.30 – att visa filmen HOME i Living Room och i entrén.

HOME tar upp hållbarhetsfrågan ur många olika perspektiv och sveper över ett femtiotal platser på jorden, från Sibirien till Las Vegas. Den handlar om hur vi människor rubbat balansen på jorden under vår korta tid här, men den ger också hopp och visar tydligt på att det finns fantastiska lösningar som väntar på att användas. Läs mer på CheckOutClarion – hotellets egna blogg.

Good Values

Good Values tillverkar och säljer smycken i samarbete med organisationer som på olika sätt arbetar för att förbättra den världen vi lever i. Det kan handla om miljön, mänskliga rättigheter, fred eller något annat. Gemensamt är att organisationerna står för goda värderingar, värderingar som Good Values. Produkterna marknadsförs under varumärket GoodValues, som på svenska betyder just ”goda värderingar”. Läs om dem här.

Eldshow på Sign

Eldkonstnär och unplugged på Clarion Hotel Sign under Earth Hour

Tid: 2012-03-31, 20:30 – 21:30
Plats: Clarion Hotel Signs lobby, bar och restaurang Aquavit Grill & Raw Bar

Lördagen den 31 mars släcker Clarion Hotel Sign i Stockholm ned allt de kan mellan 20.30-21.30. Precis efter börjar en eldshow utanför hotellet med en av Sveriges mest efterfrågade eldkonstnärer, vilken alla är välkomna förbi och titta på.

ICA

ICA hjälpte Earth Hour genom att göra en reklamfilm om temat förra året. Se deras film från 2011 här.

Lämna ett svar