Hur man odlar gräs i 7 enkla steg

Juridisk cannabis blir normen över hela USA och i många andra länder i världen. Hurra!!! Även om det inte är officiellt är det till synes lagligt i större delen av Europa och om inte lagligt, så tolereras det verkligen.

Så du har kommit till beslutet att odla din egen cannabis. Bra gjort! Snart kommer du att vara en del av en snabbt växande kultur. Fenomenet med hemodlad marijuana som sveper över världen.

Att odla din egen cannabis är ett roligt och billigt sätt att sätta högkvalitativa knoppar i din burk. Marijuana är en tålig växt som kan växa i ett brett spektrum av klimat, i växthus eller inomhus året runt.

Innehåll:

Växande cannabis från utsäde steg för steg
Steg 1: välja dina cannabisfrön
Steg 2: grundläggande cannabis
Steg 3: lampor för inomhusodling av cannabis
Steg 4: grobarhet och cannabisplantor
Steg 5: den vegetativa fasen av cannabis
Inomhus
Utomhus
Steg 6: den blommande perioden med hälsosam cannabis
De olika stadierna av blomning
Steg 7: skörd, torkning och härdning för knoppar av bästa kvalitet
Skörd av marijuana-växten
Torkning och härdning av cannabis
Kontrollera saker ofta för övertorkning eller mögel
Lagring av härdade knoppar
Nu när du vet hur lätt det är att odla cannabis, välj en stam
Topp 6 cannabisstammar som är lätta att odla
Green crack punch: snabb, nybörjarvänlig sativa
Enkel knopp: rakt till punkten
Kritisk: seriöst enkel cupvinnare
White widow: kristalliserad perfektion
Royal Jack Auto: för vidare arvet från Jack Herer
Special drottning 1: toppkvalitet till ett lågt pris
Växande cannabis från utsäde steg för steg
Liksom all trädgårdsskötsel är cannabisodling en färdighet som utvecklas över tiden. Det är lätt att lära sig men tar en lycklig stenad livstid att behärska. Det finns ingen anledning att skrämmas av att odla din egen. Processen är inte komplicerad och kan vara så billig eller dyr som du vill.

Att förstå grunderna för cannabisodling är ett bra ställe att börja din marijuana-odlingsresa. Att fatta välgrundade beslut tidigt kommer att maximera dina slutavkastningar. Dessa sju grundläggande steg ger dig en utmärkt kunskapsbas för att bli en expert marijuana trädgårdsmästare.

Hur man odlar ogräs i 7 enkla steg

Steg 1: Välja dina cannabisfrön
Cannabis frön

Valet är häpnadsväckande. Sativa, indica, ruderalis, valfritt antal hybrider, alla tillgängliga med ett klick. Du vet vad du tycker om från personlig erfarenhet. Vilka stammar har passat ditt spår tidigare? Vilka stammar har fungerat som en tillfredsställande medicin för din speciella sjukdom? De är förmodligen ett bra ställe att börja.

Med din personliga smak i åtanke nu överväga dina växande omständigheter. Odlar du i ett litet skåp där små snabbmognande växter som autoflowering-stammar eller indicas kommer att vara den mest effektiva användningen av ditt utrymme? Eller har du en fin stor bakgård där du kan odla ett eller flera monster direkt i jorden eller i stora krukor?

Steg 2: Grundläggande om cannabis
Grundläggande om cannabis

För att växa som bäst och ge dig de saftiga knopparna, du älskar cannabis kräver några grundläggande saker.

☀️ Ljus
För hälsosam vegetation behöver marijuana över arton timmars ljus per tjugofyra timmars period. Inomhus kontrolleras detta av dig med timers. Utomhus måste spiring försenas tills växterna kan utsättas för mer än tolv timmars dagsljus och får minst åtta timmars direkt solljus per dag.

🌱 Växande medium
Ekologiska odlare kommer att använda vissa typer av jord varje gång inifrån eller ut. Jord är dock inte det enda valet. Neutrala medier som är helt näringsberoende inkluderar kokosnöt, perlit, vermikulit eller stenull. Aeroponik, ren hydroponik eller djupvattenodling använder inga medier alls. Den upphängda rotmatrisen får näringsämnen direkt från näringsblandningen.

💨 Luft
För styrka och korrekt utbyte av gaser kräver cannabis frisk rörlig luft. Utomhus är detta inga problem, dina växter kommer att utsättas för både vind och storm. Inomhus behöver dina växter ett friskluftsintag, föråldrad luftavgas och en fläkt för luftrörelse. Stillastående miljöer gynnar skadedjur, mögel och svag tillväxt. En uppbyggnad av aspirerade gaser kommer att hämma växttillväxten.

💧 Vatten
Som alla levande varelser behöver cannabis vatten för att växa, trivas och utföra sina biologiska funktioner. Om du bor någonstans med regelbunden nederbörd kan din utomhusgrödor få allt den behöver från naturen ensam. Stora cannabisplantor är notoriskt törstiga. Om du går stort kommer du säkert att behöva komplettera vatten mellan regn.

Inomhus blir vatten det medium som bär näringsämnen. Omodifierat vatten används för att spola hydroponiska och jordlösa system regelbundet. pH-värdet i ditt vatten är mycket viktigt. Den canny cannabisodlaren har en bra pH-mätare som en del av ett omfattande odlingskit.

🌡️ Temperatur
Cannabis är en mycket hård växt och kan överleva kyla och värme väl. Precis som du eller jag kan det dock bli stressat och inte fungera bra i ytterligheterna. Cannabis kan frysa eller koka ihjäl. Det kan sluta växa eller gå in

Lämna ett svar